Meteen naar de inhoud
Home » Life Coach

Life Coach

Life Coach Aanpak

Mijn life coach aanpak begint bij een intakegesprek waarin we je gehele biografie doorlopen. Dit geeft een eerste inzicht in het verloop van je leven. In de gesprekken gaan we terug naar bijzondere gebeurtenissen, die tot emotionele lading hebben geleid. Je leert jouw energie lekkage (zwarte gaten) in jouw energieveld traceren, deze te accepteren, te omarmen om ze vervolgens los te laten. Tijdens de behandeling na afloop van de intake geef ik je een bepaalde vorm van energie om dit inzicht proces super snel te versnellen. 

life coach Jyotisha
life coach Jyotisha

Jongeren CoachPuber CoachKindercoach,  Verslaving CoachLevenscoachRelatiecoachBurnout CoachSpiritueel Coach en Single Coach zijn allemaal varianten op Life Coach. 

Realiteitszin client voor life coach

Als therapeut ga je tijdens het intake gesprek voelen en ga je na of je de client mag en kan coachen of helpen in het Nederlands. Bij het aangaan van de behandeling is hierbij ook een bepaalde toewijding van de patient nodig. Ook een bepaalde realiteitszin. Het is niet mogelijk om voor een patiënt met een “zwaar profiel” in een drietal sessies de olietanker welke al jaren rond de aarde vaart opeens een bocht van 90 graden te laten maken

Bescherming door een magische kracht

Elke client heeft een sterke bescherming bij zich. Ga maar na hoevaak je in jouw leven door “toeval” bent geholpen? Je krijgt om die reden precies die hoeveelheid en die kwaliteit van energie tijdens een behandeling welke je aankan. Wel kunnen er heftige emotionele reacties na afloop van een behandeling optreden. Ook kan je intense fysieke pijn krijgen na een behandeling.  Maar weet dat het goed is zoals het is.

Net al een paraplu welke je beschermt voor de regen wordt ook jij beschermt door jouw voorouders en door een alles doordringende overal aanwezige en ogenschijnlijke onzichtbare magische kracht. Dankbaarheid voor deze magie staat in het Christendom bekent als het tellen van zegeningen.

Bewustzijn van de Ster bij Life Coaching

vrouw in ster
vrouw in ster
man in ster
man in ster

Elke client is een ster van licht. Deze heb je om je heen in jouw aura. Of de ster schijnt hangt af van jouw eigenwaarde en de energielekken als gevolg van nare ervaringen. Doordat er energie weglekt, heb je onvoldoende energie om te stralen en komt je niet in de flow. Energie welke nagenoeg stilstaat doet je spontaan lachen de hele dag. Energie in jouw systeem door niet verwerkte nare ervaringen uit het verleden maakt je angstig en bedroeft. Weet dat je een ster bent en blijft. Het maakt niet uit hoeveel je hebt meegemaakt. Het enige van belang is er naar de pijn toe te gaan. Dit is een keerpunt in je leven en de basis stap voor persoonlijke groei: het omarmen van verdriet.

Zelf de beste Life Coach bij keuze ouders en land

Life Coach Lotus
Life Coach Lotus

De keuze van incarnatie in dit land, bij deze ouders,  bij deze broers of zussen is een zeer intelligente keuze geweest. De ziel is daarbij de super coach geweest. De meeste clienten weten niet welk plan en super intelligentie achter de ontvouwing van hun leven staat. De keuze is gemaakt om jouw ziel een enorme groeikans te geven. Alles heeft zin gehad en is met elkaar verweven. Al met al heeft deze acceptatie van een plan achter jouw leven een zeer diep rustgevend aspect. Bovendien maakt het de weg vrij om naar jouw hele leven van conceptie tot aan nu toe te kijken.

Verbinding met elkaar en groepsgroei

We zijn tegenwoordig met mobiele telefoons en internet verbonden. Maar hoe zit dat met hartsverbindigen? Of met zielsverbindingen? Het mooie is dat internet veel mensen met dezelfde interessegebieden bij elkaar brengt. De hele wereld is kleiner geworden door de netwerk technologie. Door de technologische vooruitgang gebruiken mensen minder hun spirituele vermogens. Eigenlijk hebben we de technologie niet nodig. We kunnen nog zoveel meer zodra iedereen zich bewust is en getraind is om via de blauwdruk te communiceren. Deze tijd gaat komen doordat we massaal gaan ontwaken. Dit is een proces welke loopt tot 2030.

Life Coach doelstellingen en sessies

Het voordeel om op voorhand 6 of 12 Life Coaching sessies te reserveren is dat je hierdoor min of meer gedwongen wordt om goed naar jezelf te kijken. Je geeft een commitment af om met jezelf aan de gang te gaan. Als Life Coach ben ik getraind en heb ik ervaring om cliënten heel snel bewust te maken van levenspatronen waar ze vast in zitten.

De levensbloem wielen
De levensbloem wielen

Blokkade in de 5 wielen?

De conditionering en blokkade in elke van de 5 wielen van de levensbloem :

  1. Je weet niet waarom je op deze planeet bent, je bent er wel maar je bent vaak aan het dromen. Je hebt geen levensdoel. Vaak maak je dingen niet af. Mogelijk heb je dertien ambachten en 12 ongelukken. 
  2. Je voelt dat je in een gevangenis zit en hebt gebrek aan energie voor nieuwe dingen. Ook heb je een neiging om boos of depressief te zijn. Mogelijk heb je waarschijnlijk al jouw levensdoel bereikt. Alles voelt zwaar. 
  3. Je zoekt moeilijke situaties uit of je trekt ze eigenlijk vanzelf aan. Hierdoor kan je anderen imponeren en laten zien hoe geweldig je bent. Zodra je grote obstakels tegenkomt dan vermindert je motivatie heel snel en probeer je de realiteit te ontsnappen door drinken, gokken, roken, eten, seksen of het nemen van drugs. 
  4. Je zoekt acceptatie en bevestiging van ouders, partners en werkgevers. Elke keer trek je dezelfde partners aan welke je niet leuk vind. Bij verschillende werkgevers kom je steeds dezelfde uitdagingen tegen. in feite zoek je nog steeds de acceptatie van 1 van je ouders. Ook heb je bevestigingen nodig om vooruit te komen. Mogelijk volg je de inspiratie van anderen i.p.v. jouw eigen missie.
  5. Je hebt angst om in je volledige potentieel met een rechte rug te gaan staan. Zodra je dit doet, voel je al het verdriet van alle mensen, dieren, planten en mineralen. Je probeert op de achtergrond te blijven om de collectieve pijnen niet te voelen.  Je dient volledig in het licht met jouw talenten te staan. En je innerlijke bron te beschermen voor narcistische en dominante personen of instanties.

Onderzoek de blokkade voor jezelf of via een life coach

Uitdaging in je leven
Ons spiritueel hart is een bol van licht, welke maximaal of gedimd schijnt. Als gevolg van traumatische ervaringen is het innerlijk licht gedimd en elk van de levensbloem bollen kunnen ingestort zijn. De structuur om de bollen op zijn plaats te houden is beschadigd en er ontstaan ellipsen i.p.v. concentrische bollen. Je hebt dan last van allergische reacties hetgeen we als ons character bestempelen. Dit karakter is dus iets wat kan veranderen door de toepassing van de kennis van de Levensbloem. Onderzoek gedurende welke fase in je leven 1 van deze 5 emotionele situaties pre dominant aanwezig was. Als je 1 of meer van deze 5 situaties herkent kunnen we je helpen om de blokkade of blokkades te verwijderen. Deze situaties refereren naar verschillende geometrische patronen binnen de Levensbloem.

Samenvattend life coach de levensbloem

Als je geblokkeerd bent in situatie 1 heb je geen energie om te groeien, als je geblokkeerd bent in situatie 2 heb je geen energie om te vechten, als je geblokkeerd bent in situatie 3 heb je geen energie om te accepteren en of te respecteren, als je geblokkeerd bent in situatie 4 heb je geen energie om vreugdevol te zijn en als je geblokkeerd bent in situatie 5 dan heb je geen energie om mega compassie te handhaven. 

Wat zul je ontdekken?

We delen oude spirituele kennis na velen jaren studie binnen verschillende spirituele scholen afkomstig uit verschillende religies. Deze kennis brengt disharmonische energie weer terug in harmonie. 

  • Hoe je jouw leven kan scannen op zeer lang durende levenspatronen zonder dat je wist dat je er in zit of zat. 
  • Hoe elk element of bol van de levensbloem een zeer specifiek element en geometrische vorm representeert. En dat de 5 zintuigen hiermee verbonden zijn. 
  • Besef ook dat aan elke bol een specifieke emotie verbonden is. Je lekt dan in die bol teveel energie, waardoor je veel last hebt van die specifieke emotie. Denk aan trots, boosheid, gehechtheid, jaloezie en onzekerheid. 
  • Hoe alle verschillende religies van oudsher een focus hebben om deze 5 bollen te zuiveren.

Levensbloem Constructie

Levensbloem en ons hartcentrum zijn opgebouwd uit verschillende energielagen. Vaak wordt t.b.v. emotioneel werk de analogie van het afpellen van een ui gehanteerd. Dit klopt in zekere zin wel. Evenwel is het ook wetenschappelijker te benaderen met oude spirituele kennis voor ingewijden.

De goddelijke blauwdruk

Het hartcentrum bestaat uit een goddelijke blauwdruk welke in essentie wordt beschreven door de Levensbloem. De Levensbloem representeert de goddelijke blauwdruk of groeimodel voor celdeling van alle levende wezens en de groei van bewustzijn conform de groei van kristallen uit het mineraalrijk. Kristallen groeien volgens een vastomlijnde structuur. Door mijzelf al meer dan 30 jaar te verdiepen in de kennis van de Levensbloem en het duidelijke verband met de incarnatie-, embryo-, baby-, geboorte-, acceptatie- en aanpasfase van de mens kan op basis van deze oude spirituele kennis begeleiding worden gegeven aan cliënten. De Goddelijke Blauwdruk bevat en beschrijft het onderbewuste van de mens. 

De Levensbloem helften

De 2 buitenste ringen definiëren de vader en moeder aspecten oftewel ons 3rdoog en ons hartcentrum. Er omheen en ook erin bevindt zich onze beschermer of Divine met wie wij samen kunnen scheppen of creëren. Gezien onder een andere hoek van 90 graden is het makkelijk om 2 bollen waar te nemen, welke met elkaar snijden en de Vesica Pisces vormen. Zie de 2 buitenste randen van de gouden Levensbloem hierboven. De Visica Pisces heeft de vorm van een oog waarmee wij licht opvangen of een blad van een plant of boom waarmee licht wordt omgezet in levensenergie.

Vesica Pisces Levensbloem
Vesica Pisces Levensbloem

De 5 wielen van de lichtcontainer

De onderstaande figuur illustreert de uitzetting van de 5 wielen (2D) maar eigenlijk bollen (3D) van energie in termen van de volumes. Zodra het innerlijke licht een volgende bol gaat bereiken kan de cliënt opeens pijnen voelen die al velen jaren waren opgeslagen. De meeste genezers werken vanuit de grootste blauwe bol, waardoor cliënten na behandelingen eveneens hun pijnen tijdelijk intensiever voelen. Naar mate de energie dus verder uitzet wordt deze subtieler en ijler.  

Levensbloem expansie van het licht
Levensbloem expansie van het licht

Op een gegeven moment is “jouw leven” slechts een film, welke je terugspoelt en niet de werkelijke essentie. Zodra je alle verbanden ziet, komt er een totale acceptatie en berusting. Eigenlijk begint het echte leven dan pas. In de Heilige Geometrie wordt dit ook wel het plukken van de vruchten van alle eerdere inspanningen genoemd.

Levensgeest
Levenszaad (bruin)
Levensei (geel)
Levensboom (oranje)
Levensbloem (groen)
Levensvrucht (blauw)

Het goddelijke ontwerp

Naast de vrouwelijke kennis is er ook altijd een mannelijke vorm aanwezig. De geometrische vormen zijn qua volume concentrisch en vormen tezamen als een lego bouwdoos jouw Levens Energie Container. Het is de architectuur van jouw hemelse huis. Het vormt een ontwerp van een architect van het Universum. Het voorkomt het instorten van jouw hemels huis. Je hoeft voor dit moment alleen maar bewust te zijn van deze vormen.  De maximale uitzetting de Levensvrucht en het overwinningsteken. Je bent voorbij het duale in de eenheid gekomen. Ook wordt in oude teksten gerefereerd aan voorbij het zielsverdriet.

Inhoud Life Coach Sessies

Kwaliteit emotionele relatie ouders

Ik voer gesprekken met cliënten waarbij de kwaliteit van de relatie met de vader of de moeder van de cliënt centraal staat. Als kind heb je een natuurlijke tendens om altijd achter je vader en moeder te blijven staan, aangezien je een bevestiging van hun liefde wilt behouden.  Je ouders houden van je, evenwel ben je als kind zeker 10x zo gevoelig als een volwassene. Dus als je vader of moeder vroeger 1x extreem boos op je is geweest en je hebt het jezelf aangetrokken dan zit die lading nog steeds in je.

Hoe is de kwaliteit van de relatie met jouw moeder en vader? De meeste cliënten beantwoorden de vraag met een standaard antwoord: de relatie is goed. Door de volgende vragen te stellen wordt in veel geval dit beeld langzaam bijgesteld Deel je emoties met je vader en moeder? Vraag je advies aan je vader en moeder? Voel je jezelf op je gemak bij je vader en moeder?

Relatie vader

De relatie met je vader symboliseert onafhankelijkheid, op eigen benen staan, ondernemen en het feit of je een autoriteit accepteert waar je iets van aanneemt. Problemen met financiën verwijzen regelrecht naar de uitdaging iets recht te zetten in de relatie me je vader.

Relatie moeder

De kwaliteit van de relatie met je moeder verwijst naar genegenheid, huizelijkheid, tederheid en de warmte van de liefde in relaties. Thema’s met het aantrekken van partners en het neerzetten van langdurige relaties verwijzen meestal regelrecht naar de relatie met je moeder.

Relaties derden

Emoties in het NU of uit het verleden met bazen, collega’s, broers, zussen, tantes, ooms, schooljuffen, schoolmeesters, vriendinnen of vrienden wijzen uiteindelijk allemaal terug naar de relatie die jij hebt of had, of juist nooit hebt gehad met je vader of moeder.

Geleide Meditatie voor acceptatie van situaties met personen

Vaak is er afstand tussen jou en je vader en of je moeder en of andere personen in je leven. Door specifieke zeer eenvoudige meditaties kan deze afstand in je hart snel tot nul worden gereduceerd. Daarna worden pijnen de ruimte gegeven en makkelijker losgelaten.

Levensfoto tijdens intake

Het blijkt handig om tijdens de intake een tijdsbalk te maken met de belangrijkste emotionele en alle medische gebeurtenissen. Voor het volgende consult krijgt u een opdracht om dit verder uit te werken. We geven u toegang tot onze online training HappyDePeppie waarin u allerlei tips, checklists en overdenkingen krijgt aangereikt. 

Prominente emoties binnen levensfoto

Het is handig om te analyseren welke emotie of emoties je met name parten spelen. Dit kan helpen bij het traceren van emotionele lading in de levenscycli. Boosheidgehechtheidjaloezietrots of onzekerheid?

Life Coach Energie Overdracht na intake

Aan het einde van iedere sessie wordt er energie overdracht gegeven. Het doel hiervan is herinneringen automatisch in je dromen terug te laten komen en het verwerkingsproces te versnellen.

Life Coach De Grote Initiatie vanuit Egypte
Life Coach De Grote Initiatie vanuit Egypte

De energie overdracht werd al in het oude Egypte gegeven, zoals afgebeeld op de Grote Initiatie en het oordeel voor Osirus. De persoon in de linker bovenhoek geeft energie overdracht aan 1+1+ 12 personen die onze organen en een verruimd bewustzijn van de planeten in ons sterrenstelsel voorstellen. Deze wijze van persoonlijke groei is dus al heel oud. Geen jarenlange dagelijkse Yoga & Meditaties met veel kennisoverdracht maar het ontvangen van de ervaring van een verruimd bewustzijn met veel meer liefde, innerlijke rust, verbondenheid en vrolijkheid. Dit zonder veel inspanning van je eigen kant!

Door met het licht van de engergie overdracht – gelijk aan zelfstandig 1000 uur mediteren – te kijken naar momenten in je leven, waar je destijds zelf geen keuze in had en de patronen te herkennen en te omarmen die later zijn ontstaan, kan je heel veel energie vrij maken voor je bewustzijnsverruiming. Waarom zou je zo moeilijk doen als je gewoon hulp kan ontvangen en de oorzaak van je energie lekken en jarenlange verdriet snel wordt verholpen? Je leeft nu alsof je op een home trainer fietst met een bewegend videobeeld met de illusie van voortbeweging, terwijl je eigenlijk helemaal niet vooruit komt.

Life Coach de expansie van het innerlijk licht
Life Coach de expansie van het innerlijk lichtSamengevat: Zolang er energie blokkades aanwezig zijn, lekt er veel meer energie weg. De energie overdracht pakt eerst de oorzaak aan van je energie lek. 

Bereikbaarheid Praktijk in de regio en wereldwijd online

Life Coach online in het Nederlands en in het Engels. Dus wereldwijd. En dus ook door heel Nederland? En face2face voor intake gesprek en optioneel goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio Haarlem. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp. Ook de steden Zaandam, Amstelveen, Alkmaar en Amsterdam. Zie je graag eerdaags in mijn praktijk Pasanta voor Life Coach.