Meteen naar de inhoud
Home » Trainingen persoonlijke ontwikkeling

Trainingen persoonlijke ontwikkeling

Voor trainingen persoonlijke ontwikkeling zou de focus in 90% van de gevallen dienen te liggen op jouw levensuitdagingen in de vier belangrijkste deelgebieden van je leven:

  • Werk en Inkomen
  • Relaties
  • Gezondheid
  • Persoonlijke ontwikkeling

Het zielsverdriet van jouzelf en de 7 generaties voor jou hebben je voor deze vier uitdagingen gesteld.

Jouw leven is niet jouw leven. Jouw leven ontvouwt zich op basis van de acties van de 7 generaties voor jou. Het opgeslagen zielsverdriet bepaalt jouw levens doordat het als een supermagneet levensgebeurtenissen aantrekt. Dit is de eerste wijze les bijtrainingen persoonlijke ontwikkeling.

Persoonlijke groei in Werk en Inkomen

Met betrekking tot geld en succes hangt dit sterk af van de relatie met je vader. Je vader is het rolmodel voor onafhankelijkheid toen je een klein kind was. Hij is een voorbeeld van werken voor zijn gezin, je op eigen benen zetten na doorsnijden navelstreng, studeren om een beter betaalde baan te krijgen, enzovoort. Terwijl je moeder dingen voor je blijft doen, wil je vader deze zorgzaamheid stoppen en wil je dat je het helemaal alleen doet. De afstand tot geld en succes weerspiegelt de woede bij je vader. Je voelt dit misschien niet, maar het kan er al jaren van binnen zijn.

persoonlijke ontwikkeling training coaching
persoonlijke ontwikkeling training coaching

Afhankelijk van het feit dat je vader zijn doel in het leven vervulde en succesvol was, heb je dit programma in je cellen om hetzelfde te doen. Zo niet, dan heb je misschien meer moeite om je missie te vinden en je acties uit te voeren om te komen waar je heen wilt. Je kunt de strijd van het zielsverdriet van je vader voelen binnen je pogingen om je plannen uit te voeren.

Trainingen persoonlijke ontwikkeling qua relaties

Relatie uitdagingen zijn afgeleid van de relatie van je ouders, welke je als klein kind hebt ervaren. Als je vele jaren geen partner hebt, ben je boos op je vader voor het geval je een vrouw bent en op je moeder voor het geval dat je een man bent. Wees je ervan bewust dat je deze woede op dit moment misschien niet kunt voelen, maar het betekent niet dat deze er niet is. In jouw persoonlijke ontwikkeling komt dit vroeg of laat in je leven aan de oppervlakte. Dit is dan ook direct een spirituele ontwikkeling. Geloof me, de buitenwereld weerspiegelt de binnenwereld. Altijd!

Er zijn twee opties of je hebt al jaren geen relatie of de relatie die je hebt is niet bevredigend. Voor beide is het belangrijk om de fasen van een relatie te kennen:

 1) Verliefd zijn (++++++++)

 2) OK (++++++++ -)

 3) Twijfel (++++ —-)

 4) Wens te scheiden (———- ++)

 5) Echtscheiding (————— +)

Dit is de tweede wijze les voor trainingen persoonlijke ontwikkeling. Of dit proces binnen 10 dagen of 10 jaar plaatsvindt, maakt niet uit. Je moet weten waar je bent en welke rol je geest speelt. Je oude zielsverdriet beïnvloed dit beeld naar alle waarschijnlijkheid zeer sterk. Beiden partners zouden persoonlijke ontwikkeling dienen te doen. I.p.v. relatie therapie. Zie Relatie Therapie.

Verbeteren Gezondheid

Wat betreft gezondheid zijn de meeste mensen die ziek zijn het niet eens met de stelling dat hun ziekte voortkomt uit het eigen innerlijk of een eigen creatie. Ze willen gewoon hun pijn niet omarmen, maar willen in slachtoffermodus blijven. Tijdens je leven bepaalt de hoeveelheid levensenergie in je container je algemene gezondheidstoestand. Als je lichtsfeer in je hart onder een minimum is gekrompen, valt je immuunsysteem uit elkaar en zullen symptomen van ziekte zich manifesteren. Dit is de derde wijze les voor trainingen persoonlijke ontwikkeling. 

Zodra je jezelf begint te bestempelen als een bepaalde ziekte, zeg je dat je de rest van je leven zo moet blijven. Het is heel belangrijk om te breken met deze collectieve programmering om ziektes een naam te geven er jezelf ermee te identificeren.

Trainingen persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei

Veel mensen zoeken naar spirituele informatie om te groeien en een staat van verlichting te bereiken. Als de bron niet snel resultaten geeft, gaan ze naar een andere bron. Het is alsof ze voor spirituele seminars betalen alsof ze goederen in de supermarkt kopen. Elke keer ontsnappen ze aan pijn zodra spirituele oefeningen hen in een diepere laag van hun hart brengen. Naar de pijn toegaan vergt toewijding voor een coach plan.

Het is beter om dit geobsedeerd zoeken af te leren. Het is beter om naar de pijn te gaan of jouw bewustzijn te verruimen zodat je nog beter kan kijken. Dan krijg je de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling !