Meteen naar de inhoud
Home » Toewijding bij Life Coaching

Toewijding bij Life Coaching

Samenhang toewijding en coach plan

Jouw toewijding of commitment vertaalt zich in het besef dat er naar gelang de de ernst van de situatie meer inspanning nodig is. Dan gaat het over het inplannen van meerdere consulten en je verdiepen in de werkwijze van en reacties op deze manier van coaching met daarbinnen ook energetische therapie. Vertrouwen hierop is de sleutel om jouw zelf-genezend vermogen binnen jouw immuun systeem een boost te geven. Dit geldt zowel voor life coaching, relatie coaching als burn-out coaching.

Toewijding Life Coaching
Toewijding Life Coaching

Ben je nog bezig met therapieën uitproberen dan is het vertrouwen er onvoldoende. Ook is er een groot risico dat jouw onderbewustzijn en jouw immuun systeem in verschillende therapieën anders wordt aangestuurd. Hierdoor kan het effect uiteindelijk niet die transformatie zijn waar we naar op zoek zijn.

Om jouw toewijding te ondersteunen bieden we life coach plannen aan. Hiertoe kom je niet in de verleiding om vroegtijdig voor je hartzeer weg te lopen. En juist gezamenlijk door te pakken.

Werkwijze voor transformatie proces

Spiritueel gezien neem je een bepaalde verantwoording op je zodra je een client helpt. Heden ten dage willen we daarom selectiever zijn bij de aanname van cliënten. We willen toewijding zien en deze ervaren. We willen de klus – jouw transformatieproces – van A tot Z kunnen afronden. Een client die dit onderbewust niet wil of saboteert zien we liever niet. We besteden er liever niet “onze energie” aan, omdat dit spiritueel gezien niet handig is. Het is dan nog niet het juiste moment voor die persoon in de tijd gezien.

Jouw zelfgenezend vermogen aansporen, heeft een overgave van jouw kant nodig. Een houding vanuit jouw hartcentrum met dankbaarheid. En dat gaat dan niet over mij als persoon. De spirituele wereld, het Universum, the One Spirit of Jezus Christos of welke naam je er ook aan wilt geven is die essentie. De mentale saboteurs tot bedaren brengen vraagt om vakmanschap. Die overgave is daarin een heel belangrijke component.

toewijding nodig voor transformatieslag
toewijding nodig voor transformatieslag

De reacties op de energetische behandelingen binnen life coaching door de toepassing van de 26 Heilige Geometrie vormen zijn vaak heftig. En bovendien intens doordat naast oude angsten ook verergering van de pijn naar boven komt. Ook kan een intake overweldigend zijn door nieuw ontvangen inzichten vanuit mediumschap en dat hierdoor je hele leven op zijn kop staat. Inzichten tussen de samenhang van levensgebeurtenissen verkregen vanuit mediumschap kunnen dan te overweldigend of te beangstigend zijn. Al met al komt jouw mentaal denken in een fase van grote verontrusting terecht. Het fundament is onder je voeten vandaan geslagen. Je kunt het ook anders zien: je komt thuis bij jouw Hoger Zelf – de innerlijke wijsheid. Het leven vanuit een ideaalbeeld, overtuiging, waarden en normen ga je langzaam verlaten. Onderstaand schema geeft deze persoonlijke groei goed weer.

Spiritueel Ontwaken Proces
Spiritueel Ontwaken Proces

Herhaalde waarschuwingen

Ondanks alle waarschuwingen en informatieverstrekking op de website en tijdens een intakegesprek zie ik nog steeds dat zodra het te heet onder de voeten van een client wordt deze soms willen afhaken. Overleg is dan op zijn plaats. Dit afhaken willen we voorkomen. Dus naast de coaching met energetische therapie krijg je er automatisch spirituele ontwaking bij. Door de holistische aanpak kan dit niet achterwege gelaten worden in het proces. Emoties barsten vaak al los voordat je op intake komt. Toename van de intensiteit of verbetering van klachten ook. Door het kiezen van een Life Coaching Plan kies je met je hart en laat je toewijding zien!