Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Droom realiseren en zes vragen

Droom realiseren en zes vragen

droom realiseren

Wat is jouw droom die je wilt realiseren? Wil je jouw visie een vliegende start geven? Schrijf je doelen op en gebruik deze vragen om de realisatie van je droom te versnellen.

1. Wat is je hoogste prioriteit qua droom realiseren in dit leven?

Wat is voor jou het belangrijkste om deze keer te ervaren, te ontdekken of te omarmen? Totdat je deze vraag beantwoordt, zullen je levensdoelen niet manifesteren. Niet afgestemd op je innerlijke passie, zullen je intenties niet de kracht hebben om de mensen en situaties aan te trekken die nodig zijn om werkelijkheid te worden.

droom realiseren
droom realiseren

Krijg inzicht in je ware vreugde. Welke activiteiten deed je graag als kind? Wat zijn nu je hobby’s? Wanneer je doelen zijn afgestemd op je ziel, treedt synchroniciteit in werking om je naar je doel te leiden.

2. Is dit jouw droom om te realiseren of die van iemand anders?

Zijn je doelen je eigen keuze, of wat anderen vinden dat je moet nastreven? Wil je terugkijken op je oude dag en zou je willen dat je jouw passie had gevolgd? Krijg je er spijt van dat je op safe hebt gespeeld?

Is het egoïstisch om je eigen droom na te jagen? Welke vreugde kun je anderen geven als je die niet eerst aan jezelf hebt gegeven?

3. Neemt je genoegen met minder dan?

Heb je je neergelegd bij het accepteren van minder dan je volledige aandeel in liefde, gezondheid en succes dit leven? Heb je een compromis gesloten en je droom opgeofferd i.p.v. realiseren? Alles behalve het leven van je ware passie zal je nooit gelukkig maken.

4. Hoe zal je jezelf voelen als je jouw droom bereikt?

Persoonlijke passie voedt een visie. Duik in de spanning en opwinding van het gevoel je droom te leven. De Kahuna uit Hawaï zegt: “Waar je creatieve aandacht stroomt, zo stroomt je leven.”

5. Welke stappen kun je vandaag zetten in de richting van je droom realiseren?

Stel je droom niet uit. Zet ondersteuningen en systemen om je heen om je intenties direct om te zetten in actie. Grijp elke kans die in lijn is met jouw doel en visie. Ben je te moe om te bedenken welke stappen je kan zetten dan heb je mogelijk last van een burnout.

Zijn er kleinere projecten die leiden tot jouw grotere droom? Als het de droom is om een ​​marathon te lopen, train dan eerst voor een lokale vreugde loopje. En een manier vinden om je voortgang te meten. Houd die kleine overwinningen bij door in een dagboek te schrijven of het aan een vriend te vertellen.

6. Zeg je tegen jezelf: “Ik kan mijn droom niet realiseren?”

De meeste mensen geloven niet dat ze hun droom kunnen waarmaken. Ofwel hun geloofssysteem laat hen geloven dat ze geen geld kunnen verdienen door te doen waar ze van houden, of ze vinden dat ze hun droom niet verdienen. De angst en onzekerheid zijn te groot. Om de pijn te vermijden van het gevoel dat ze hun droom niet kunnen hebben, houden mensen hun droom vaak zo begraven dat ze zich niet kunnen herinneren dat ze ooit een droom hebben gehad.

Iedereen heeft een droom! En iedereen is voorbestemd om dat doel te bereiken. Waarom wachten met droom realiseren?