Meteen naar de inhoud
Home » Blog » De Levensbloem Constructie

De Levensbloem Constructie

de lagen van de lichtcontainer

Levensbloem en ons hartcentrum zijn opgebouwd uit verschillende energielagen. Vaak wordt t.b.v. emotioneel werk de analogie van het afpellen van een ui gehanteerd. Dit klopt in zekere zin wel. Evenwel is het ook wetenschappelijker te benaderen met oude spirituele kennis voor ingewijden.

De goddelijke blauwdruk en de levensbloem contructie

Het hartcentrum bestaat uit een goddelijke blauwdruk welke in essentie wordt beschreven door de Levensbloem. De Levensbloem representeert de goddelijke blauwdruk of groeimodel voor celdeling van alle levende wezens en de groei van bewustzijn conform de groei van kristallen uit het mineraalrijk. Kristallen groeien volgens een vastomlijnde structuur.

De levensbloem wielen
De levensbloem wielen

Door mijzelf al meer dan 30 jaar te verdiepen in de kennis van de Levensbloem en het duidelijke verband met de incarnatie-, embryo-, baby-, geboorte-, acceptatie- en aanpasfase van de mens kan op basis van deze oude spirituele kennis begeleiding worden gegeven aan cliënten. De Goddelijke Blauwdruk bevat en beschrijft het onderbewuste van de mens. 

De Levensbloem helften

De 2 buitenste ringen definiëren de vader en moeder aspecten oftewel ons 3rdoog en ons hartcentrum. Er omheen en ook erin bevindt zich onze beschermer of Divine met wie wij samen kunnen scheppen of creëren.

Gezien onder een andere hoek van 90 graden is het makkelijk om 2 bollen waar te nemen, welke met elkaar snijden en de Vesica Pisces vormen. Zie de 2 buitenste randen van de gouden Levensbloem hierboven. De Visica Pisces heeft de vorm van een oog waarmee wij licht opvangen of een blad van een plant of boom waarmee licht wordt omgezet in levensenergie.

De vesica pisces levensbloem constructie
De vesica pisces

De 5 wielen van de lichtcontainer

De onderstaande figuur illustreert de uitzetting van de 5 wielen (2D) maar eigenlijk bollen (3D) van energie in termen van de volumes. Zodra het innerlijke licht een volgende bol gaat bereiken kan de cliënt opeens pijnen voelen die al velen jaren waren opgeslagen. De meeste genezers werken vanuit de grootste blauwe bol, waardoor cliënten na behandelingen eveneens hun pijnen tijdelijk intensiever voelen. Naar mate de energie dus verder uitzet wordt deze subtieler en ijler. 

 

Life Coach de expansie van het innerlijk licht
Life Coach de expansie van het innerlijk licht

Op een gegeven moment is “jouw leven” slechts een film, welke je terugspoelt en niet de werkelijke essentie. Zodra je alle verbanden ziet, komt er een totale acceptatie en berusting. Eigenlijk begint het echte leven dan pas. In de Heilige Geometrie wordt dit ook wel het plukken van de vruchten van alle eerdere inspanningen genoemd.

de lagen van de lichtcontainer levensbloem constructie
de lagen van de lichtcontainer

Ter indicatie:

Levensgeest

Levenszaad (bruin)

Levensei (geel)

Levensboom (oranje)

Levensbloem (groen)

Levensvrucht (blauw)

Het goddelijke ontwerp en de levensbloem constructie

Naast de vrouwelijke kennis is er ook altijd een mannelijke vorm aanwezig. De geometrische vormen zijn qua volume concentrisch en vormen tezamen als een lego bouwdoos jouw Levens Energie Container. Het is de architectuur van jouw hemelse huis.

Levensbloem lagen
Levensbloem constructie lagen

Het vormt een ontwerp van een architect van het Universum. Het voorkomt het instorten van jouw hemels huis. Je hoeft voor dit moment alleen maar bewust te zijn van deze vormen.

De maximale uitzetting de Levensvrucht en het overwinningsteken. Je bent voorbij het duale in de eenheid gekomen. Ook wordt in oude teksten gerefereerd aan voorbij het zielsverdriet.