Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Blokkade in de levensbloem herkennen

Blokkade in de levensbloem herkennen

life coach Amsterdam

Levensbloem kennis kan je helpen

De levensbloem heeft als doel jou bewust te maken van mogelijk het allergrootste levenspatroon van je leven. Deze blokkade is zeer moeilijk om deze zonder de vrouwelijke kennis van de Levensbloem zelf bewust te zijn. Deze vrouwelijke kennis is lastig te vinden. Er is altijd een nadruk op de mannelijke kennis.

De levensbloem wielen met blokkade of blokkades
De levensbloem wielen met blokkade of blokkades

Blokkade in de 5 wielen?

De conditionering en blokkade in elke van de 5 wielen van de levensbloem:

  1. Je weet niet waarom je op deze planeet bent, je bent er wel maar je bent vaak aan het dromen. Je hebt geen levensdoel. Vaak maak je dingen niet af. Mogelijk heb je dertien ambachten en 12 ongelukken. 
  2. Je voelt dat je in een gevangenis zit en hebt gebrek aan energie voor nieuwe dingen. Ook heb je een neiging om boos of depressief te zijn. Mogelijk heb je waarschijnlijk al jouw levensdoel bereikt. Alles voelt zwaar. 
  3. Je zoekt moeilijke situaties uit of je trekt ze eigenlijk vanzelf aan. Hierdoor kan je anderen imponeren en laten zien hoe geweldig je bent. Zodra je grote obstakels tegenkomt dan vermindert je motivatie heel snel en probeer je de realiteit te ontsnappen door drinken, gokken, roken, eten, seksen of het nemen van drugs. 
  4. Je zoekt acceptatie en bevestiging van ouders, partners en werkgevers. Elke keer trek je dezelfde partners aan welke je niet leuk vind. Bij verschillende werkgevers kom je steeds dezelfde uitdagingen tegen. in feite zoek je nog steeds de acceptatie van 1 van je ouders. Ook heb je bevestigingen nodig om vooruit te komen. Mogelijk volg je de inspiratie van anderen i.p.v. jouw eigen missie.
  5. Je hebt angst om in je volledige potentieel met een rechte rug te gaan staan. Zodra je dit doet, voel je al het verdriet van alle mensen, dieren, planten en mineralen. Je probeert op de achtergrond te blijven om de collectieve pijnen niet te voelen.  Je dient volledig in het licht met jouw talenten te staan. En je innerlijke bron te beschermen voor narcistische en dominante personen of instanties.

Onderzoek de blokkade voor jezelf

Ons spiritueel hart is een bol van licht, welke maximaal of gedimd schijnt.

Als gevolg van traumatische ervaringen is het innerlijk licht gedimd en elk van de levensbloem bollen kunnen ingestort zijn. De structuur om de bollen op zijn plaats te houden is beschadigd en er ontstaan ellipsen i.p.v. concentrische bollen. Je hebt dan last van allergische reacties hetgeen we als ons character bestempelen. Dit karakter is dus iets wat kan veranderen door de toepassing van de kennis van de Levensbloem.

Onderzoek gedurende welke fase in je leven 1 van deze 5 emotionele situaties pre dominant aanwezig was. Als je 1 of meer van deze 5 situaties herkent kunnen we je helpen om de blokkade of blokkades te verwijderen. Deze situaties refereren naar verschillende geometrische patronen binnen de Levensbloem

Samenvattend

Als je geblokkeerd bent in situatie 1 heb je geen energie om te groeien, als je een blokkade hebt in situatie 2 heb je geen energie om te vechten, als je geblokkeerd bent in situatie 3 heb je geen energie om te accepteren en of te respecteren, als je geblokkeerd bent in situatie 4 heb je geen energie om vreugdevol te zijn en als je geblokkeerd bent in situatie 5 dan heb je geen energie om mega compassie te handhaven. 

Wat zul je ontdekken?

We delen deze kennis over blokkades na velen jaren studie binnen verschillende spirituele scholen afkomstig uit verschillende religies. Deze kennis brengt disharmonische energie weer terug in harmonie.

  • Hoe je jouw leven kan scannen op zeer lang durende levenspatronen zonder dat je wist dat je er in zit of zat.
  • Hoe elk element of bol van de levensbloem een zeer specifiek element en geometrische vorm representeert. En dat de 5 zintuigen hiermee verbonden zijn.
  • Besef ook dat aan elke bol een specifieke emotie verbonden is. Je lekt dan in die bol teveel energie, waardoor je veel last hebt van die specifieke emotie. Denk aan trots, boosheid, gehechtheid, jaloezie en onzekerheid.
  • Hoe alle verschillende religies van oudsher een focus hebben om deze 5 bollen te zuiveren.

Maak gebruik van deze aanraking voor het verhelpen van jouw blokkade